Thursday 28 October 2010

7 aprilie 2009 - Chisinau

CAPCANA (2009)- film documentar.
Un documentar despre evenimentele din 7 aprilie 2009 din Republica Moldova şi ceea ce a urmat după. Se dedică tinerilor ce au suferit şi cetăţenilor ce-şi cer în continuare DREPTUL LA ADEVĂR.
Autori: Ion Terguţă, Leontina Vataman şi Virgil Mărgineanu.










Sa stiti ca este extraordinar ce faceti in Republica Moldova.
E vital sa va mobilizati si sa mergeti la vot pe 28 noiembrie 2010.

NU POT EI FURA CAT PUTETI VOI VOTA! Asta a fost un slogan electoral in Romania, dar este foarte adevarat. Pentru ca la alegeri se fura cel mai mult de regula din voturile neexprimate, buletinele de vot ramase aiurea pentru ca oamenii nu au venit sa puna stampila si care in loc sa fie anulate sunt... manarite. Se face in Romania anilor nostri - deci cu siguranta se face si la voi in RM. De aceea este foarte important sa mergeti la vot cat mai multi. Un vot exprimat este un vot salvat, un vot pentru tara voastra, copiii vostri, parintii vostri si prietenii care traiesc in RM.

Nu stiu daca vreodata Moldova se va reuni cu Romania dar mai important decat granita si administratiile de la bucuresti si chisinau este sangele stramosilor si istoria care ne leaga ca frati. Fie ca vom fi din nou impreuna, fie ca vom ramane "frati de peste Prut" eu va iubesc la fel.

No comments:

Post a Comment