Saturday 26 June 2010

Italy pays tribute to Michael (25.06.2010)

Aseara am fost si eu in Piazza Castello din Torino.

Cateva mii de fani veniti din toate colturile Italiei s-au adunat in Torino pentru a aduce un tribut lui Michael Jackson.

A fost emotionant.
Desi nu cred ca am putea clasifica ce a fost aseara ca un spectacol in sens clasic, indraznesc sa spun ca a fost o intalnire a fanilor lui Michael, in care fiecare si-a adus omagiul, fie dansand, fie cantand impreuna cu Michael, fie varsand o lacrima pentru Michael.

Michael va trai in inimile noastre. Pentru totdeauna.

Cu siguranta nimeni nu il va egala. Oricat de bine ar dansa sau oricat de similara vocea sa ar fi cu cea a lui Michael, nu va mai exista nimeni ca Michael. Niciodata. Dar este gestul in sine din partea fanilor ceea ce este de apreciat. Asta este ceea ce il va face pe Michael nemuritor. Fanii lui, printre care ma numar si eu, vor purta numele, opera si mesajul lui Michael in lume, peste timp.

Niciodata omenirea nu a cunoscut o personalitate cu o inima atat de sensibila si de mare precum Michael Jackson. Niciodata omenirea nu a pierdut mai mult prin moartea unei singure persoane.

Mai jos este momentul de reculegere din Piazza Castello in memoria lui Michael Jackson, la aceeasi ora la care a fost anuntata tragica sa moarte acum un an.



Rest in Peace, Michael!
We will always L.O.V.E. and remember you!

No comments:

Post a Comment